Lucias

Alla inlägg den 11 juni 2008

Av Maria - 11 juni 2008 21:18

Näe nu får jag verkligen skärpa mig! Jag gillar ju att blogga. Jag har helt kommit av mig med bloggandet under värmeböljan och långledigheten som varit. Idag har det regnat typ hela dagen. Kanske är det det som behövs för att få mig att komma loss hahahaha. Jag kom på att jag inte visat något av det vi shoppade i New York. Mest blev det kläder till barnen. Pikétröjor, kepsar, träningsskor och foppatofflor till boyzen. Klänningar och smäckra sandaler till 15-åringen. Jag hittade bara en klänning, en kjol och ett par svarta skor. Men lite annat fick jag med mig hem som det här t ex:

Teburkar.jpg


Ett helt gäng med teburkar (det är te i), stark sesamolja och en liten fin tygdrake som jag hängt i bilen för att vaka över mig.


Teburkar in position.jpg


Det var ett tag sedan jag tog den första bilden så numera har burkarna funnit sig väl tillrätta bland allt annat te i köket. Den som har bra syn kan se att sesamoljan minskat drastiskt i flaskan.


Lampa cerise.jpg


En sån här fin lampa som man kan hänga en glödlampa i om man vill det.


Lampa orange.jpg

Varför nöja sig med en när det fanns flera fina färger. Det fick bli en organge också. Vet dock fortfarande inte var de ska hänga. Funderade ett tag på altanen där den här urblekta saken hänger idag:

Altanlampa.jpg

Den har en gång varit i en härligt skimrande blandning av cerise och lila. Nu mera åt det grårosadassiga hållet. Men eftersom jag vet att lamporna blir så urblekta så tar det emot att hänga ut de två nya. Kanske ska jag ha dem inomhus. Men var????


Det har tagit mig hela kvällen att försöka få till det här inlägget eftersom nätet varit segt och drygt och dumt : ( Känner mig helt slut. Bara tre veckor kvar till semester!!! Tjohoo det ska bli såååå skönt. Fem veckors ledigt ska jag ha. Grymt va!

Less Lucia.jpg

Här en trött och less Lucia en vanlig torsdagkväll efter hård fight mot internet. Jag har förresten klippt av en bit hår härom veckan. Usch va less jag blir när håret växer sig för långt. Känner mig som en riktig bonnkärring då hahaha! Ja inte för att jag är speciellt snygg i håret på den här bilden men det ser bra mycket bättre ut än vad det vildvuxna gör efter en kväll i soffan.

Så där ja nu var jag igång igen.
Godnatt alla fina människor därute!

Ovido - Quiz & Flashcards