Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008
I veckan har jag groddat alfa-alfa. Det var verkligen ages ago sedan jag gjorde det sist. Så enkelt och nyttigt och GOTT framförallt. Jag lägger dem på mackan, äter till maten, blandar i salladen eller tar en näve direkt ur burken. Jag använder en groddburk jag fick av mamma för hundra år sedan (den var ny då alltså). Tycker den funkar bra och känns fräschare än att göra i glasburk.
Groddburk med två våningar att hälla de små fröna på. Sedan gäller det bara att skölja med vatten morgon och kväll.
Härligt krispiga och färdiga groddar i en plastlåda för kylskåpet. Fattar inte att jag inte gör det här regelbundet. Det ska bli skärpning!!!
Over and out!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
5 |
|||||
6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 | |||
27 | 28 |
29 |
30 |
31 | |||||
|