Lucias

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2008

Nya fina lyckosaker!

Av Maria - 27 oktober 2008 09:13

Det är alltid lika härligt att få paket från Persiljas verkstad! Här om veckan damp det här fina ner i brevlådan.


Man kan inte bli annat än glad! Härliga bakverk och jordgubbar, allt i en personlig blandning, i love it!! Adresslappen försökte jag photoshoppa över lite snyggt men det blev allt annat än just snyggt. Jag skulle kunna nöja mig så här, med paketet alltså. Men självklart fanns ett innehåll också.


Nämligen världens förmodligen finaste sminkväska!!! Tadaaaa! Ljuvliga färgkombinationer och bollfrans, vad mer kan man begära!!! Den lilla börsen ovanpå är en liten bonus. Sååååå fin och användbar. Jag hade den som börs i handväskan med pengar och kontokort i på brölloppet förra helgen. Hur bra som helst! Jag uppmanar er alla att göra ett besök i verkstan!! Pronto!

 
 
Ingen bild

Persiilja

27 oktober 2008 23:16

Nämen! Vad gullig du är! Ett alldeles eget reklaminslag! TACK!

 
Ingen bild

Lucia

28 oktober 2008 20:34

Persilja: Ah men de klart jag vill göra reklam för min favoritdesigner : ). Vartenda ord är dessutom sant till skillnad från den vanliga reklamen : ))

 
Tant Grön

Tant Grön

29 oktober 2008 20:55

Oj, vilka grejjer :-) Snyggt inslaget oxå.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Gry

Gry

30 oktober 2008 17:18

Hej!! Vad länge sen jag var här. Såg din kommentar hos mig förra veckan, men är i flyttartaget så jag är lite off....

Snygg sminkväska! Gillar de klara färgerna mot varandra. Mästaren har gjort det igen!!

Om du känner för det så kan du mejla ditt mobilnummer till mig på gry.ahlberg@comhem.se så kan jag höra av mig. Ska ni också ha cup? Kanske vi heller syns i hallen i såfall :-)

Kram Gry

Är på väg till svärföräldrarna med hunden, för vi ska nemligen åka bort i helgen. Och inte vart som helst, utan till Gävle! Kommer imorgon em och åker hem på söndag em. Äldsta sonen spelar hockeycup, och jag tänkte kolla om vi kanske hinner träffas? Om du har tid och lust :-)

http://www.baragry.blogspot.com

 
C a m i l l a

C a m i l l a

31 oktober 2008 08:17

Så söta grejor! :) Jag har kikat in hos Persilja förut, men lovar att göra ett nytt besök.
Kram och trevlig helg!

http://www.camillaslillablogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Lucia

31 oktober 2008 17:35

Tant Grön: Jaa man blir så lycklig!

Gry: Men shit är det sant att ni kommer till Gävle!!! Åh va roligt! Det måste vara Ankarcupen. Bonussonen ska spela med där han också, lördag och söndag. Hoppas jag inte är ute för sent nu eftersom du skrev det här igår. Jag mailar dig mitt mobilnummer direkt!! Vore JÄTTEKUL att träffas!! Stor kram!

Camilla: Ja in och kika bara : ) Det poppar upp nya kreativa skapelser där hela tiden.
Ha en trevlig helg du med! Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 25 november 2010 19:32

Gudars skymning så underbart det var i Göteborg härom veckan! Jag var där med jobbet på en mässa i fyra dagar. Självklart passade vi på att shoppa också OCH att besöka Prickig katt. En uuuuuuuunderbar affär med en fantastisk människa i form av kvinna...

Av Maria - 9 november 2010 18:19

...av lycka!!!! Har idag blivit ägare till förmodligen världens finaste, coolaste, härligaste väska! En "äkta" Persilja är det!!!! Det ni! Min fjärde i ordningen faktiskt och jag tycker att den slår alla rekord. Kommer definitivt bli favoriten. Den k...

Av Maria - 28 oktober 2010 20:20


Glömde berätta att jag även hade den finaste av klänningar på idag. Ett bra bak kräver sin klänning.      ...

Av Maria - 28 oktober 2010 20:04


Ikväll har jag bakat de finaste grahamsbullar ett öga har skådat. Om de dessutom är goda är det ett extra plus.        Grahamsbullar ( 10 st i receptet men jag gjorde 20 på en sats. De blev lagom stora) Det här behöver du: 50 g jäst 25 ...

Av Maria - 24 oktober 2010 16:26

Det minsta rummet i vårt hus är det jag är mest nöjd med faktiskt. Jag skulle nog inte passa att ha ett hus med massor av stora rum. Det blir på något vis så kalt och omysigt. Det minsta rummet är vårt sovrum och består i stort sett bara av en stor s...

Ovido - Quiz & Flashcards